Karpetten

Een karpet zorgt voor warmte en luxe in een ruimte, maar is ook geluiddempend. Onze collectie karpetten speelt in op de wisselende trends in woonmode. Hoogpolig of laagpolig, synthetisch of wol, sisal of kokos, het kan allemaal. Zowel verkrijgbaar in standaardmaten als exact naar jouw wens op maat gemaakt. 

Een greep uit onze collectie:

Linie Design

Een deens design bedrijf, opgericht in 1980. De grootste ontwikkelaar en groothandel van handgemaakte tapijten in noord-europa. De tapijten worden gemaakt van 100% wol en er zijn diversen ontwerpen en kleuren te verkrijgen.

Perletta Structures

Een 100% wollen handgeweven collectie karpetten in 12 verschillende structuren en 30 kleuren.

Perletta Structures Mix

Zoals de naam al doet vermoeden,  zijn deze tapijten gemaakt door het mengen van de verschillende structuren uit de Perletta Carpets collectie. Het resultaat is  verbazingwekkend. Werkelijk originele tapijten die kleur en verschillende texturen toevoegen aan een modern interieur.

Voor deze collectie is het mogelijk om een bestaande kleurencombinatie te kiezen of om zelf je kleuren te kiezen uit de uitgebreide Perletta reeks. 

Brinker Carpets

Wij hebben de volledige collectie van Brinker Carpets in huis. Een eigentijdse collectie met karpetten in verschillende structuren, kleuren en maten.

Zoals bijvoorbeeld dit karpet Comfort, gemaakt van wol, polyester en kunstzijde. De polen in verschillende kleuren geven dit karpet een chique, levendige uitstraling die past in alle stijlen.

De standaard maten (170 x 230, 200 x 250 en 200 x 300) uit de collectie van Brinker Carpets zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Maar maatwerk is vanzelfsprekend ook geen probleem!

Recoloured vintage patchwork karpetten

Patchwork tapijten zijn samengesteld uit oude kleden die worden gereinigd, opnieuw geverfd in eigentijdse tinten. Ze worden met de hand versneden en vervolgens op een geweven rug gestikt voor extra steun.

Het resultaat is een traditioneel tapijtdesign, gemengd met een hedendaags tintje.

Wij leveren de mooie kleden van Bodilson. Snel leverbaar in een groot scala standaard maten en kleuren, maar ook volledig op maat en kleur samen te stellen. In de Turkse fabriek  laten wij het vloerkleed voor u in elkaar leggen en sturen u daarvan een foto. Deze foto kunt u beoordelen en eventuele gewenste wijzigingen kunt u doorgeven.