Kleinmeubelen

Salontafels, bijzettafels, sidetables, consoles, poefjes, krukjes, opbergkisten ….. kleinmeubelen zijn niet alleen mooi maar vaak ook heel praktisch. Bovendien kun je met het toevoegen van één of enkele items snel een nieuwe look aan je interieur geven. We hebben een steeds vernieuwende collectie kleinmeubels, die je veelal direct uit onze showroom kunt meenemen.

Fendy sidetable

Deze bijzettafel heeft een blad gemaakt van rustiek, geborsteld teakhout en is afgewerkt met een zwart stalen frame. De bijzettafel is dankzij de vorm gemakkelijk aan te schuiven bij de bank.

Afmeting: 52x40x40

Prijs € 119

Sidetable Bast Copper

Deze sidetable kun je op verschillende manieren gebruiken. je kan hem gebruiken als bijzettafeltje met bijvoorbeeld nog 2 tafeltjes. Maar ook voor naast de bank, voor als een tafeltje erbij.

Afmeting: 40×50 cm (Ø x H)

Prijs € 139

Afmeting: 30 x 30 x 34 cm.

Prijs: vanaf €156

Salontafel Fendy

Deze salontafel geeft je interieur een verrassende twist. Het geheim zit in de combinatie van het teakhouten blad en het zwart metalen frame. De salontafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, waardoor er altijd een geschikte afmeting voor je interieur beschikbaar is.

Enkele voorbeelden:
80 x 80 cm    prijs € 349
120 x 70 cm    prijs € 399

 

 

 

 

 

 

Salontafel Marble Power

Deze minimalistische tafel van het Nederlandse Designmerk Zuiver past in elk modern interieur. Het strakke metalen onderstel in combinatie met het marmer maakt hem een echt plaatje.

Afmeting: 32 x 32 x 44 (h)

 

Prijs: € 119,-