Fauteuils

Fauteuil Smile

Waarom deze fauteuil Smile heet is duidelijk! En niet alleen omdat je blij wordt van dit design.

Leverbaar met een hoge of lage rugleuning. De poten kunnen worden uitgevoerd in zwart, wit of rvs.

Prijs in stof v.a. € 695,=

Prijs in leer € 915,=

Levertijd ca. 8 weken.

Er is ook een bijpassende voetenbank.

Stoel Rabbit

De laatste creatie van Stefano Giovannoni is de Rabbit chair. Het konijn staat symbool voor een zacht, lief en teder dier. In West- en Oost-cultuur het symboliseert de liefde en vruchtbaarheid, het is een lief en gunstige object dat geluk en goede wensen brengt.

De Rabbit chair is verkrijgbaar in de kleuren wit, baby pink, baby green,  dove grey en is gemaakt van polyethylene hierdoor is de Rabbit geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

De grote Rabbit heeft een afmeting van 39,5 x 68,8 x H 80 cm €199,00

De kleine Rabbit heeft een afmeting van 26,2 x 45,3 x H 52,7 cm € 109,00

Ook is het mogelijk om de rabbit als lamp te bestellen kijk hiervoor bij het kopke “verlichting”.

Fauteuil Storm

Draaifauteuil Storm uit de collectie van Coming Lifestyle biedt u een heerlijk zacht zitcomfort en wordt gedragen door een draaivoet in de kleuren zwart of wit. Door de keuze uit veel verschillende kleuren stoffen en leder past de Storm fauteuil eenvoudig aan op uw woonwensen. Voor extra comfort is er een bijpassende hocker verkrijgbaar.

Prijs in stof v.a. € 649,=

Prijs in leer € 1.099,=

Levertijd ca. 5 weken.

Butterfly Chair

De stoelen van Pole to Pole worden met zorg en aandacht gemaakt. De industriële vintage stoelen zijn een echte trend en in verschillende kleuren leverbaar. De collectie stoelen bekleed met de bonte huid van een koe en vintage leer brengen de stoere authentieke stijl in je huis. Een super combinatie met design van toen en nu.

€369,=

Je vindt deze fauteuil in onze vestiging Bergse Dorpsstraat

 

 

Fauteuil Basalt

Specter is allesbehalve alledaags, een echte eyecatcher.

De fauteuil met z’n licht overhangende zitgedeelte is royaal en comfortabel. De elegante voet is een typisch voorbeeld van Dutch Design. Verkrijgbaar in verschillende leersoorten en stoffen.

Prijs in leer € 1.125,-

Fauteuil Madonna

Fauteuil Madonna is een hele leuke draaistoel met mooie voet van geborsteld rvs. Het zitcomfort is geweldig. Een favoriet model omdat hij bij veel banken past. Leuk in een opvallende stofkleur of juist in stoer leer. Zo geef je deze stoel weer je eigen touch! 

Er is ook een bijpassende footstool.

In stof v.a. € 850,00

In leer v.a. € 975,00

Levertijd ca. 8 weken