Wanddecoratie

Spiegeltje aan de wand? Of kleed jij je muur aan met schilderijen op canvas, plexiglas of acryl? Ga je voor inspirerende teksten…of liever houten panelen, dierenhoofden of een mooie klok? Kies iets dat de stijl en kleur van je interieur versterkt. Kom naar een van onze winkels voor het actuele assortiment. 

Notre Monde dienbladen

De ontwerpers van Notre Monde vinden dat je omgeving luxueus zou moeten zijn: gevuld met de ware schoonheid van mensen en dingen die jou inspireren. De luxe en verfijnde collectie dienbladen van Notre Monde wordt gemaakt middels traditionele technieken met verse ideeën van wereldse origine. Elk Notre Monde dienblad is uniek en met de hand gemaakt in de studio en is voorzien van een handtekening om de authenticiteit van het item te garanderen.

MaduMadu

Handgemaakte wanddecoratie uit Bali, iedere mala is uniek.

Onze producten ’voelen goed’.

madumadu staat voor puur, robuust en ‘the good life’. Onze Love, Peace en Deer mala’s geven je een positief gevoel met een knipoog!

We maken gebruik van het beste dat Bali te bieden heeft: vakmanschap, mooie materialen en de Bali spirit. Al onze producten zijn handmade. Ieder product is uniek!

De mala’s zijn te koop in de webshop en in onze winkel.

Dock Four

Nieuw bij Flow wonen, de stylepads van Dock Four.

 

Met de stylepads van Dock four breng jij de ideale sfeer in huis. In een paar simpele stappen heb jij een mooi, flexibel wandpaneel bij jou thuis aan de muur die je zelf ontwerpt en samenstelt, natuurlijk bieden wij hier ook hulp bij in de winkel.

”Niets is standaard, want dat ben jij toch ook niet? Plug jouw stijl op de muur en play wanneer je wilt. Combineer stijlvolle materialen en patronen met praktische functionals als haken, magazinehouders, whiteboard panelen, boekenplanken en ja zelfs een USB-poort. Maak de muren helemaal jou, net als de rest van je huis.”

De Dock Four stijlpads zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel.